Cheile Moara Dracului, Munții Rarău

      De la început vă avertizăm că, dacă urmărind această postare, doriți  să vă faceți o idee despre cum arată acum Cheile Moara Dracului, după amenajarea acestora cu  podețe din lemn, va trebui să-l aveți în peisaj și pe noul membru al echipei noastre, Marc. Fiind prima lui aventură pe munte,la cele trei luni ale sale, a avut parte de toată atenția noastră.
       Stârniți de curiozitate și cu mult dor de munte am ales pentru începutul lui 2016 această frumoasă destinație din Munții Rarău. Făcuserăm  o tură montană acum câțiva ani
http://unjurnaldecalatorii.blogspot.ro/2011/09/muntii-rarau-prin-cheile-moara-dracului.html   și ne-a impresionat traseul prin Valea Caselor. Recunosc, ca la acea vreme nu știam că în Munții Rarău există această porțiune de chei, deși scurtă, foarte frumoasă.
        Din păcate, fotografiile nu sunt de calitate, neavând o lumină prea bună, în schimb sperăm să vă amuze "plecăciunile" noastre în fața lui Marc care avea o frică teribilă la traversarea podețelor, pe care nădăjduim că și-o va învinge!
     
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu